Minőség, innováció és hagyomány 1970 óta.

A G3Ferrari története egészen az 1970-es évekig nyúlik vissza Olaszországban, hisz már ebben az évben is készített a cég ötletes otthoni, háztartási gépeket. A kiemelt fejlesztési szempontok között szerepelt a gondos kutatás alapján megtervezett design, a funkcionalitás éa a magas minőségű anyagok használata. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára már olyan különlegességekkel rendelkezik a G3Ferrari, mint a Delizia elektromos pizza kemence, mely hőmérsékletben elérheti az igazi fatüzelésű kemencéket, így tökéletes olaszos pizza készíthető otthon, egyszerűen. Hasonlóan különleges termékünk a Tigella Mia tigelliera dupla sütő is, amin egyszerre akár 15 tigelle-t tudunk sütni! A G3Ferrari az egyik első gyártó volt az elektromos vasalók között és mára már szinte minden olasz család háztartásába beköltöztek termékeink. A népszerűség nem véletlen, hisz a megbízhatóság, a gyors és hatékony felhasználásnak köszönhetően az egyik legismertebb háztartási cég lett Olaszországban!

2011 szeptemberében a Trevidea tulajdonába került a G3Ferrari márka is, így az eddig elektromos háztartási és testápolási termékek piacán jeleskedő márka megújult erővel és modernizálással számos új innovatív termékcsaládot mutatott be a G3Ferrari márka név alatt, melyek szintén nagy sikert értek el Olaszországban.

Jelenleg a G3Ferrari számos kisgépet kínál főzésre, ételkészítésre, testápolásra, szépségápolásra, légtisztításra, melyek az 1970-es évektől eltelt több évtizedes fejlesztői tapasztalatnak köszönhetően készített minőségi termékeket kiemeli a márkát Olaszországban és Európa szerte!

Az új termék sorozatok létrehozásakor mindig törekszünk az látványos megjelenésre és a magas összeszerelési minőségre, amellett, hogy termékeinkeben mindig is észrevehető az állandó törekvés az innovációra, egyediségre! Ilyen például az új Artiko jéggépünk, vagy a Bollente indukciós főzőlap, valamint a Lella elektromos serpenyő is!

G3Ferrari: minőség, innováció és hagyomány 1970 óta.www.g3ferrari.hu - G3 FERRARI Magyarország - 2014